Yarıyıl Tatili Ne Zaman Belli Oldu! 2023 Yaz Tatili Tarihi

Yarıyıl Tatili Ne Zaman Belli Oldu! 2023 Yaz Tatili Tarihi
Ocak ayına yaklaşılmasıyla birlikte, öğrenciler ve veliler yarıyıl tatilinin ne zaman başlayacağını araştırmaya başladı. Bu kapsamda, yarıyıl tatilinin yanı sıra yaz tatili ve ikinci ara tatil de merak ediliyor.Yarıyıl...

Ocak ayına yaklaşılmasıyla birlikte, öğrenciler ve veliler yarıyıl tatilinin ne zaman başlayacağını araştırmaya başladı. Bu kapsamda, yarıyıl tatilinin yanı sıra yaz tatili ve ikinci ara tatil de merak ediliyor.

Yarıyıl Tatili Ne Zaman Başlayacak?

2022-2023 eğitim öğretim dönemi, eylül ayı itibariyle ülke genelinde başladı. Kasım ayındaki birinci ara tatilin ardından, öğrenciler ve aileleri yarıyıl tatilinin ne zaman başlayacağını sorgulamaya başladı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, yarı yıl tatili 23 Ocak 2023 tarihi itibariyle başlayacak ve 3 Şubat 2023'e kadar devam edecek.

Yaz Tatili Ne Zaman?

Yarıyıl tatili ile birlikte, yaz tatili de pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Milli Eğitim Bakanlığı, 2022-2023 eğitim öğretim döneminin ne zaman sona ereceğine ilişkin bilgi verdi. Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre, 16 Haziran 2023 Cuma günü yaz tatili başlayacak.

İkinci Ara Tatil Tarihi

Yarıyıl ve yaz tatili ile birlikte, ikinci ara tatilin tarihi de belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı, ikinci ara tatilin 17-20 Nisan 2023 tarihleri arasında gerçekleşeceğini duyurdu.