Yasak Elma Dizisinin Kumrusu Biran Damla Yılmaz Sosyal Medyayı Salladı

Yasak Elma Dizisinin Kumrusu Biran Damla Yılmaz Sosyal Medyayı Salladı
Yasak Elma dizisinde Kumru karakterine hayat veren Biran Damla Yılmaz, dizideki oyunculuk performansının yanı sıra, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Güzel oyuncu, son paylaşımında yurt dışında...

Yasak Elma dizisinde Kumru karakterine hayat veren Biran Damla Yılmaz, dizideki oyunculuk performansının yanı sıra, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Güzel oyuncu, son paylaşımında yurt dışında çektiği karelere yer verdi. Söz konusu fotoğraflar, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Biran Damla Yılmaz'ın Yurt Dışı Pozu

Biran Damla Yılmaz, sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Instagram'da, 3.5 milyonu aşkın takipçisi olan başarılı oyuncu, yurt dışında çektiği kareleri takipçilerinin beğenisine sundu. ''Veni, vidi, vici'' notuyla paylaşılan fotoğraflar, binlerce beğeni ve yüzlerce yorum aldı.

Biran Damla Yılmazın Oynadığı Dizileri

Biran Damla Yılmaz bugüne kadar, Muhteşem Yüzyıl, Yasak, Beyaz Yalan, Kırgın Çiçekler, Canevim, Baraj ve Yasak Elma dizilerindeki oyuncuğu ile izleyicilerden tam not aldı.