Yasak Elma Dizisinin Yıldızı Eda Ece Doğal Güzelliğiyle Beğeni Topladı!

Yasak Elma Dizisinin Yıldızı Eda Ece Doğal Güzelliğiyle Beğeni Topladı!
Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece, dizilerdeki oyunculuk performansının yanı sıra, sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekmeye devam ediyor. Başarılı oyuncunun son paylaşımındaki doğal güzelliğine,...

Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece, dizilerdeki oyunculuk performansının yanı sıra, sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekmeye devam ediyor. Başarılı oyuncunun son paylaşımındaki doğal güzelliğine, övgü dolu yorumlar geldi.

''Trafikte Boş Saatler''

Eda Ece, sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Instagram'da, 6.6 milyonu aşkın takipçisi olan güzel oyuncu, son paylaşımıyla bir kez daha kendine hayran bıraktı. Eda Ece'nin ''Trafikte boşa geçen saatler'' notuyla paylaştığı fotoğraf, çok kısa sürede iki yüz bini aşkın beğeni aldı.

Eda Ecenin Oynadığı Diziler

Eda Ece bugüne kadar yer aldığı Mihriban, Hayat Bilgisi, Bez Bebek, Adını Feriha Koydum, Pis Yedili, Beni Böyle Sev, İlişki Durumu: Karışık ve Yasak Elma gibi dizilerindeki oyunculuk performansı ile seyircilerden tam not aldı.