Yeni Dizinin Tahtı Sallanıyor! Hayat Bugün Final Mi Yapıyor!

Yeni Dizinin Tahtı Sallanıyor! Hayat Bugün Final Mi Yapıyor!
Show TV ekranlarının yeni dizisi Hayat Bugün, 8. bölümü ile yayınlanacak. Dizinin final yapacağının gündeme gelmesi herkesin dikkatini çekmeyi başarırken dizinin hayranlarını üzmeye yetti. Dünyaca ünlü New Amsterdam adı...

Show TV ekranlarının yeni dizisi Hayat Bugün, 8. bölümü ile yayınlanacak. Dizinin final yapacağının gündeme gelmesi herkesin dikkatini çekmeyi başarırken dizinin hayranlarını üzmeye yetti. Dünyaca ünlü New Amsterdam adı verilen dizinin uyarlaması olarak karşımıza çıkan Hayat Bugün final mi yapıyor?

Show TV ekranlarının yeni dizisi Hayat Bugün’ün yapımcılığını 03 Medya üstlenmektedir. Dünyaca ünlü New Amsterdam dizisinin uluslar arası ilk uyarlaması olarak karşımıza çıkan Hayat Bugün dizisi final kararı aldı. Çarşamba günlerinin sevilen dizisi 7 Aralık 2022 Çarşamba günü son bölümüyle yayınlanacak.

Hayat Bugün Final Bölümünde Neler Olacak?

Hayat Bugün Final Bölümünde neler olacağı merak edilmektedir. Dizinin son bölümünde Hisarönü Hastanesi hem Barış hem Derin’in kazalarıyla zor bir gece yaşamaktadır. Her zaman hastaların hayatını kurtarmaya çalışan doktorlar her defasında aynı sınavı arkadaşları için vereceklerdir. Geçmişte kalp nakli olan bir hastanın hastaneye gelmesi Barışı alt üst etmekle beraber Barış’ın ölen ablası Bilge’nin kalbini taşımaktadır. Barış da o kalbi yaşatmak için gece gündüz çalışmaktadır.

Derin’in hayatından çıkan Aras ise ilişkisi hakkında artık karar vermiştir. Geriye kalan tek şey de bunu Derin’e itiraf etmektir. Aynı zamanda Derin ve Mert’in trafik kazasında bir karı koca da yayınlanmıştır. Kadın ile ilgili gerçekler ortaya çıktığında tüm hastane büyük bir şok yaşamaktadır. Final bölümünde Barış’ı hem doktorluğu hem de ailesiyle ilgili önemli bir karar beklemektedir.