Zabıta Alımı Yapılacağı Açıklandı! Başvuru Tarihi Belli Oldu

Zabıta Alımı Yapılacağı Açıklandı! Başvuru Tarihi Belli Oldu
Belediyeler, ihtiyaç oluşması durumunda zabıta alımına dair ilanlar yayınlıyor. Bu kapsamda, belediyeler tarafından yapılacak açıklamalar pek çok kişi tarafından yakından takip edilirken, güncel zabıta alımı ilanları da...

Belediyeler, ihtiyaç oluşması durumunda zabıta alımına dair ilanlar yayınlıyor. Bu kapsamda, belediyeler tarafından yapılacak açıklamalar pek çok kişi tarafından yakından takip edilirken, güncel zabıta alımı ilanları da araştırılıyor.

Zabıta Alımı Detayları

Burdur iline bağlı Tefenni Belediye Başkanlığı'nda istihdam edilmek üzere zabıta alımı yapılacağı açıklandı. Söz konusu ilanda kadın ve erkekler başvuru yapabilecek. Yayınlanan ilana göre, 3 zabıta memuru istihdam edilecek.

Zabıta Alımı KPSS Şartı

Zabıta alımına başvuruda bulunmak isteyen kişiler, KPSS puanı şartına ilişkin ayrıntıları da merak ediyor. Tefenni Belediye Başkanlığı'nın gerçekleştireceği zabıta alımı için KPSS P3 veya P93 puan türlerinde en az 55 almış olmak gerekiyor.

Zabıta Alımı Başvuru Tarihi

Tefenni Belediye Başkanlığı zabıta alımı için 30 Ocak 2023 tarihinden itibaren başvuru yapılabilecek ve 3 Şubat 2023 tarihine kadar başvurular kabul edilecek. Başvuruda bulunacak kişiler, istenen belgeler ile birlikte Tefenni Belediye Başkanlığı (Yokuş Mah. Burdur Cad. No: 2 Tefenni/Burdur) Yazı İşleri Müdürlüğü’ne şahsen başvurularını iletebilecekler.

Zabıta Alımı Sınav Tarihi

Söz konusu zabıta alımı için 13 Şubat 2022 tarihinde, Tefenni Belediye Başkanlığı (Yokuş Mah. Burdur Cad. No: 2 Tefenni/Burdur) adresinde yazılı ve uygulamalı sınav gerçekleştirilecek.