Zehra Güneş Sevgilisiyle Öyle Bir Fotoğraf Paylaştı Ki! İşte O Kare

Zehra Güneş Sevgilisiyle Öyle Bir Fotoğraf Paylaştı Ki! İşte O Kare
Başarılı voleybolcu Zehra Güneş, saha içindeki performansının yanı sıra, sosyal medya paylaşımlarıyla da beğeni toplamaya devam ediyor. Zehra Güneş son olarak, sevgilisi ile çektiği kareyi takipçilerinin beğenisine sundu.Zehra...

Başarılı voleybolcu Zehra Güneş, saha içindeki performansının yanı sıra, sosyal medya paylaşımlarıyla da beğeni toplamaya devam ediyor. Zehra Güneş son olarak, sevgilisi ile çektiği kareyi takipçilerinin beğenisine sundu.

Zehra Güneş'in Aşk Pozu

Zehra Güneş, sosyal medyayı aktif olarak kullanan sporcular arasında yer alıyor. Paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Milli Voleybolcunun, Instagram'da 2.2 milyonu aşkın takipçisi bulunuyor. Zehra Güneş son paylaşımında, sevgilisi Eren Dişli ile çektiği bir kareye yer verdi.

Paylaşıma Beğeni Yağıyor

Zehra Güneş'in sevgilisi ile birlikte paylaştığı fotoğraf karesi, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Söz konusu paylaşım, on binlerce beğeni ve yüzlerce yorum aldı.

Eren Ali Dişli Kimdir?

Sırma Grup’un sahibi olan Davut Dişli’nin oğlu Eren Ali Dişli, 2000 yılında dünyaya geldi. Sabancı Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümde eğitim gören Dişli, koyu bir Fenerbahçe taraftarı olarak biliniyor. Bir süredir Zehra Güneş ile ilişki yaşayan Eren Ali Dişli, paylaşımlarıyla büyük beğeni topluyor.