Ziynet Sali Sahildeki Kareleriyle Övgü Dolu Yorumlar Aldı

Ziynet Sali Sahildeki Kareleriyle Övgü Dolu Yorumlar Aldı
Kendine has yorumu ile geniş bir dinleyici kitlesine ulaşan başarılı şarkıcı Ziynet Sali, sosyal medya hesabından paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Sali son paylaşımında, sahilde çektiği fotoğraf karelerini takipçilerinin beğenisine...

Kendine has yorumu ile geniş bir dinleyici kitlesine ulaşan başarılı şarkıcı Ziynet Sali, sosyal medya hesabından paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Sali son paylaşımında, sahilde çektiği fotoğraf karelerini takipçilerinin beğenisine sundu.

''Aklım Yazda Kaldı''

Ziynet Sali, sosyal medyayı aktif kullanıyor. Instagram'da, 2.1 milyonu aşkın takipçisi olan güzel şarkıcı, paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Ziynet Sali son paylaşımında, sahilde çektiği karelere yer vererek ''Aklım hala yazda'' notunu düştü. Söz konusu paylaşım çok kısa sürede binlerce beğeni ve övgü dolu çok sayıda yorum aldı.

Ziynet Salinin Popüler Şarkıları

Ziynet Sali bugüne kadar seslendirdiği Kalbim Tatilde, Bana da Söyle, Ağlar Mıyım? Ağlamam, Bugün Adım Leyla, Efkarım Var, Ömrüm, Dağınık Yatak, Yara, Hadi Hoppalara, Çeyrek Gönül, Yağmur, Deli Divanenim, Başrol, Herşey Güzel Olacak ve Deli gibi şarkılar ile yüz milyonlarca kez dinlendi.