Nostalji Geri Dönüyor

Nostalji Geri Dönüyor
Bir zamanlar tren raylarının bulunduğu, daha sonra ise yaya yolu olarak kullanılan nostaljik yol geri dönüyor.Edirnehaber.org'un haberine göre; Karağaaçlıların yakından bildiği ve bir zamanlar Protokol evine kadar tren rayı...

Bir zamanlar tren raylarının bulunduğu, daha sonra ise yaya yolu olarak kullanılan nostaljik yol geri dönüyor.

Edirnehaber.org'un haberine göre; Karağaaçlıların yakından bildiği ve bir zamanlar Protokol evine kadar tren rayı döşeli olan, daha sonra ise yaya ve bisiklet yolu olarak kullanılan Lozan Caddesi kenarındaki yolun yeniden yaşama kazandırılması için çalışmalar başladı. Yolun ihalesini yaptıklarını ve ağaç temizliğine başladıklarını belirten Belediye Başkanı Recep Gürkan, 3 ay içinde çalışmaların bitirilerek yolun yaya ve bisiklet trafiğine açılacağını söyledi.

"3 AY İÇİNDE AÇIYORUZ"

Yolun yapımı için ihale yaptıklarını ve yer teslimi yapacaklarını belirten Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Bu yolu birçok vatandaşımızın geçtiği, anıları olan bir yol. Zaman içinde körelmiş ve kapatılmış. Yol imar planlarımız içinde bulunuyor ve halktan gelen istek doğrultusunda burasını yeniden yaşama kazandırmak için çalışmalara başladık. Yolun ihalesi yapıldı. Beton parke taş, beton bordür ve perde yapılacak. Şu anda ağaç temizleme yapıyoruz. Bunun bitmesi ile birlikte yer teslimi yapılacak ve 3 ay içinde yolu vatandaşlarımızın hizmetine açacağız. Yolun açılması ile birlikte yayalar ve bisikletliler daha güvenli olacak. Lozan Caddesinde rahatlama olacak.” dedi.

nostalji geri dönüyor