O Yol Satıldı mı Satılmadı mı?

O Yol Satıldı mı Satılmadı mı?
Son zamanlarda gündemde olan AVM inşaatı yapılacak alan satılırken, yolun da satılıp satılmadığı. Eski Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi ile Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın tartışma konusu yol ve durak yerinin...

Son zamanlarda gündemde olan AVM inşaatı yapılacak alan satılırken, yolun da satılıp satılmadığı. Eski Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi ile Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın tartışma konusu yol ve durak yerinin satılıp satılmadığı.

Bir sosyal paylaşım sitesinde Yılmaz Eren'in paylaştığı bir açıklamada, dönemin başkanı Hamdi Sedefçi'nin AVM inşaatı yapılacak alanda E-5'in bir kısmını ve durak yerini sattığını açıklıyor; Sedefçi'nin açıklamalarını yalanlıyor. Eren'in paylaştığı uydu resmine bakıldığında da her şey net olarak gözüküyor.

Eren şu şekilde açıklama yaptı: "Yapılacak AVM, karayoluna cephe olduğundan 25 metre içeriden yapılması gerekiyor. Bu, arsanın satışı zamanında da biliniyordu. Ancak açıkgözlülük edilip, arsa daha fazla para etsin ve emsal artışı olması amacıyla bilinçli yapıldı. Bu düzenleme yapılırken yola terk yapılıp o kısım kamuya bırakılsaydı, bu polemikler olmazdı."

satılan yol uydu görüntüsü