Öğrencilere Karne Hediyesi Buz Pateni Pisti Hizmete Giriyor

Öğrencilere Karne Hediyesi Buz Pateni Pisti Hizmete Giriyor
Çocuklar ve buz pateni meraklıları için kurulan buz pateni pisti 20 Ocak'ta hizmete girecek.

2 yıldır Tekirdağ ili Süleymanpaşa Belediyesi tarafından sunulan hizmete vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken 20 Ocak tarihinde hizmete girecek buz pisti 23 Ocak’ta yarıyıl tatiline girecek öğrenciler için de karne hediyesi olacak.

45 gün boyunca hizmet vermesi planlanan buz pateni pistinin bu yıl Gündoğdu Mahallesinde otogar yanında kurulacağını ifade Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "İnsanlar iyi şeylere çabuk alışıyor. Bizlere sık sık soruyorlar bu sene buz pateni pisti kurulmayacak mı diye. Bu sene pistimizi kuracağımız yer otogarın yanında eski belediye hizmet binasının olduğu yer. Şehrimizin farklı alanlarında farklı etkinlikler yapma etkinlikleri herkese yayma çabasındayız. Hepinizin bildiği gibi orada bir yıkım çalışması yapmıştık ve o alan şuan boş. Geniş bir alanda alanı sabit olacak şekilde 20 Ocak’ta buz pateni pistimizi çevresini tribünlerle çevirip hizmete sunacağız." şeklinde konuştu.

"SADECE ÇOCUKLARIMIZI DEĞİL; TÜM VATANDAŞLARIMIZI BU EŞSİZ DENEYİMİ YAŞAMAYA DAVET EDİYORUZ"

23 Ocak tarihinde öğrencilerin yarıyıl tatiline girecek olmasına da değinen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "Öğrencilerimiz ay sonunda yarıyıl tatiline girecekler. Buz pateni pistimiz de onların zamanlarını eğlenceli bir şekilde değerlendirebilecekleri karne hediyesi olacak. Sadece öğrencilerimiz, çocuklarımız değil; tüm vatandaşlarımızı buz pateni pistine bu eşsiz deneyimi yaşamaya davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

SÜLEYMANPAŞA ÇOCUK KULÜBÜ ÜYELERİNE BİLETLER %50 İNDİRİMLİ OLACAK

Öte yandan Süleymanpaşa Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısında da konu görüşülürken 30 dakikalık tam biletin 8 TL, 30 dakikalık öğrenci biletinin 5 TL ve Süleymanpaşa Çocuk Kulübü üyelerine de öğrenci bileti tarifesi üzerinden %50 indirimli bilet (2,50 TL) uygulamasına oy birliği ile karar verildi.

EJH