Otobüste Gitarı Kırılan Gence Yeni Gitar

Otobüste Gitarı Kırılan Gence Yeni Gitar
Edirne Toplu Ulaşım Sisteminde (ETUS) şoförün hatası sonucu gitarı kırılan Mert Akgün, sosyal medya üzerinden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a ulaştı. Gürkan'ın talimatı üzerine Akgün'e seçtiği bir gitar ETUS tarafından...

Edirne Toplu Ulaşım Sisteminde (ETUS) şoförün hatası sonucu gitarı kırılan Mert Akgün, sosyal medya üzerinden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a ulaştı. Gürkan'ın talimatı üzerine Akgün'e seçtiği bir gitar ETUS tarafından hediye edilerek, kırılan gitar telafi edildi.

20 yaşındaki Mert Akgün, 24 Ocak 2017 tarihinde gitar kursundan evine gitmek için ETUS aracına bindiği sırada şoför, yanlışlıkla düğmeye basarak kapıyı kapadı. Bu sırada Mert Akgün'ün sırtındaki gitar kapıya sıkışarak kırıldı.

Gitarının kırıldığını evine gittiğinde fark eden Akgün, sosyal medya hesaplarından Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a ulaştı. Gürkan, kırılan gitarın telafi edilmesi için ETUS Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Giyik ile irtibata geçerek konuyu bildirdi. ETUS Başkanı Hakan Giyik daha sonra Mert Akgün ile iletişime geçerek istediği bir gitarı seçmesini istedi. Akgün'ün, beğendiği gitar ETUS tarafından alınarak Mert Akgün’e takdim edildi.

Gürkan ve Giyik'e hassasiyetlerinden dolayı teşekkür eden Mert Akgün, "Trakya Üniversitesi Uygulamalı Birimler Yüksekokulunda Bankacılık Bölümü öğrencisiyim. Aynı zamanda gitar dersleri alıyorum. Gitar kursundan evime giderken, ETUS'ta yaşadığım bir olaydan dolayı gitarım kırıldı. Başkan Recep Gürkan'ın hassasiyetini bildiğimden dolayı kendisine sosyal medya üzerinden ulaştım. Benimle çok yakından ilgilendi. Kendisine çok teşekkür ediyorum." dedi. Akgün, daha sonra yeni gitarı ile mini bir konser verdi.

EJH