'Plastiğe Hayır' Grubu Fikir Alışverişi İçin Bir Araya Gelecek

'Plastiğe Hayır' Grubu Fikir Alışverişi İçin Bir Araya Gelecek
'Plastiğe Hayır' grubu, Edirne'de büyük bir temizlik etkinliği gerçekleştirmek amacıyla fikir alışverişinde bulunmak için bir araya gelecek.

'Plastiğe Hayır' grubu, Edirne'deki topluluk ve derneklerle işbirliği içerisinde büyük bir temizlik etkinliği gerçekleştirmek amacıyla fikir alışverişinde bulunmak için bir araya gelecek.

'Plastiğe Hayır' grubu, Edirne'de Tunca Nehri kıyısında birkaç kez çöp toplama ve temizlik etkinliği düzenlemişti. Sosyal medya sayfaları üzerinden plastiğin ekosisteme ve insan sağlığına verdiği zararlar hakkında farkındalık yaratmaya çalışan Plastiğe Hayır grubunun bundan sonraki amacı ses getirecek, katılımın fazla olduğu bir temizlik etkinliği düzenlemek.

'Plastiğe Hayır' grubundan yapılan açıklamada, "Plastiğe Hayır grubu olarak Edirne, Tunca Nehri kıyısında birkaç kez çöp toplama ve temizlik etkinliği düzenledik. Facebook sayfamızda plastiğin ekosisteme ve insan sağlığına verdiği zararlar hakkında farkındalık yaratmaya çalışıyoruz. Birçok insana ulaştık. Bundan sonraki amacımız ses getirecek, katılımın fazla olduğu bir temizlik etkinliği düzenlemek. Edirne’deki topluluk ve derneklerle işbirliği içinde büyük bir temizlik yapabilmek için 10 Mart Cuma günü saat 18:00’da İstasyon Kafe’de bir araya gelip tarih belirlemek ve fikir alışverişinde bulunmak istiyoruz. Teşekkürler, görüşmek dileğiyle." dendi.

EJH