E-ticarete destek: 5 dakikada kredi kartıyla ödeme almaya başlayın

E-ticarete destek: 5 dakikada kredi kartıyla ödeme almaya başlayın
Dilediğiniz yerden satış yapmak ve ürün ve hizmetlerinizin ödemesini kolayca almak istiyorsanız Shopinext ile tanışmalısınız. Shopinext sayesinde, ürün ve hizmetlerinizi sergileyebileceğiniz bir internet mağazasına ücretsiz...

Dilediğiniz yerden satış yapmak ve ürün ve hizmetlerinizin ödemesini kolayca almak istiyorsanız Shopinext ile tanışmalısınız. Shopinext sayesinde, ürün ve hizmetlerinizi sergileyebileceğiniz bir internet mağazasına ücretsiz olarak sahip olabilir ve ödemelerinizi kredi kartıyla güvenli bir şekilde tahsil edebilirsiniz. E-ticaretin giderek önem kazandığı dünyada siz de daha fazla alıcıya ulaşabilirsiniz. Peki nasıl? Sizin için detaylıca anlatalım.

Shopinext Ne Yapıyor?

Shopinext bir mağaza açmanızı ve kolayca ödeme almanızı sağlıyor. Sistem uzun ve yorucu işlemlere sizi maruz bırakmıyor. Hesabınızı oluşturmanızın ardından dakikalar içerisinde sipariş ve ödeme almaya başlayabilirsiniz. Şirketiniz olmadan da kredi kartı üzerinden ödeme almanıza imkan sağlanarak ihtiyacınız olan çözümler ayağınıza geliyor. Ayrıca PTT Kargo ile tam entegre çalışan altyapısı sayesinde anlaşmalı bir kargo firmasına da sahip olabiliyor ve avantajlı fiyatlarla kargo gönderimi yapabiliyorsunuz. Tüm satış süreçlerinizi tek bir panel üzerinden kontrol edebilir, mağazanızı kolay bir şekilde yönetebilirsiniz. Hazır Sanal POS altyapısı ile dilediğiniz yerden ödeme alabilir, kargo entegrasyonu ile ürünlerinizi müşterilerinize kolaylıkla ulaştırabilirsiniz. Tek sahip olmanız gereken bir internet bağlantısı.

Shopinext'ten Kimler Nasıl Yararlanabilir?

Şahıslar ve kurumsal firmalar Shopinext'e üye olup fırsatlardan faydalanabilir. Tamamen ücretsiz bir şekilde üye olarak mağazanızı açabilir, aylık ve yıllık bir ücret ödemeden satış yapmaya ve ödeme almaya başlayabilirsiniz. Türkiye'ye ve yurt dışına satış yapabilir ve ödeme alabilirsiniz. Sistemde sadece gerçekleşen satışlarınızdan %3,5 hizmet bedeli ödersiniz ve bunun dışında hiçbir ödeme yapmazsınız. Satışı yasal olmayan ürünleri mağazaya koymanıza izin vermeyen Shopinext, kurumsal imajınızı da destekliyor. Sisteme eklediğiniz ürünlerin mağazanızda görünüp görünmeyeceğini ayarlayarak, bir ürünü sadece ilgili kişilere link aracılığıyla satabilirsiniz. Bu işlemi arzu ederek sistemden sadece bir tık ile QR kod oluşturarak da gerçekleştirebilirsiniz.

Neden Shopinext?

  • Elektronik Ticaret Bilgi Sistemi (ETBİS) kaydı olan Shopinext üzerinde tüm ödemeler BDDK lisanslı ödeme kuruluşu aracılığıyla yapılıyor.
  • Mağaza açmak, ürün ve hizmet sergilemek tamamen ücretsiz. Sabit gider yok, veya kira gibi ödemeler yok. Sadece satış yaptığınızda hizmet bedeli öder, alışverişinizi en kârlı hale getirirsiniz.
  • Shopinext alıcıların kredi kartı bilgilerini kayıt etmiyor. Böylece güvenli bir ortamda alışverişe olanak sağlıyor.
  • Sistem hem AR-GE ekibine hem hukuk müşavirine sahip olmanızı sağlıyor. Sizin yerinize teknolojik gelişmelerle kendisini sürekli yeniliyor ve değişen yasal mevzuatlara uygun revizyonlarla güncel kalmanızı sağlıyor.
  • 5 dakika içerisinde mağazaya, kredi kartlı ödeme sistemine ve kargo anlaşmasına sahip olma imkanı sunuyor.
  • İster dijital ürün, ister fiziksel ürün. Dilediğiniz türde ürünü Shopinext aracılığıyla satışa çıkarabilir ve satabilirsiniz. Üstelik anlaşmalı kargo ile uygun fiyatlardan yararlanırsınız.
  • Hem Türkiye'ye hem de yurt dışına satış yaparak ödeme alabilirsiniz.
  • Müşterilerinize güven verin: Türkiye'de bir ilk! Findeks onaylı mağazalar Shopinext'te.

Bilgi almak ve hemen ücretsiz mağazanızı açmak için tıklayınız: