Ramazan Eğlenceleri Süloğlu'na Taşındı

Ramazan Eğlenceleri Süloğlu'na Taşındı
Edirne Belediyesi Ramazan Eğlenceleri, Süloğlu'na taşındı. Süloğlu halkı, kukla ve sihirbaz gösterisiyle eski ramazanların tadına vardı.

Sadece Edirne Merkez değil, ilçe belediyelerde yaşayan vatandaşların da her zaman yanında olacağına dair söz veren Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Ramazan Eğlencelerini Süloğlu’na taşıdı. Süloğlu halkı, kukla ve sihirbaz gösterisiyle eski ramazanların tadına vardı.

Süloğlu Belediye Başkanı CHP’li Mehmet Ormankıran ile birlikte, Süloğlu’na yönelik birçok projeye imza atan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 'Edirne Belediyesi Ramazan Eğlenceleri'ni Süloğlu’na taşıdı. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran, Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin ve Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, Süloğlu Belediyesi önündeki alanda düzenlenen halka açık iftar yemeğine katıldı.

ramazaneglencelerisuloglu1

Çok sayıda vatandaşın da katıldığı iftar yemeğinin ardından, Edirne Belediyesi tarafından düzenlenen 'Edirne Belediyesi Ramazan Eğlenceleri'ne geçildi. Ramazan Eğlencesinde Mardin ve Hakkari’de meydana gelen hain saldırılarda hayatını kaybeden şehitlerimiz için müziğe yer verilmedi. Kukla gösterisiyle başlayan Ramazan Eğlencesi, illüzyon gösterisiyle son buldu. Gecede limonata ve çekirdek, çocuklara ise balon ikram edilirken, eğlenceye katılan Süloğlu Halkı Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a teşekkür etti.

Edirne Belediyesinin kent merkezinde düzenlediği Ramazan Eğlenceleri ise 1 Murat Mahallesi’ndeki etkinliklerde devam etti. Geceye mahalle sakinleri büyük ilgi gösterdi.

ramazaneglencelerisuloglu2

Edirne Belediyesi Ramazan Eğlenceleri; 27 Haziran Pazartesi günü Babademirtaş Mahallesi, 28 Haziran Salı günü Yeniimaret Mahallesi, 29 Haziran Çarşamba günü Yancıkçışahin Mahallesi, 30 Haziran Perşembe günü Avrupa Kent, 1 Temmuz Cuma günü Saraçlar Caddesi, 2 Temmuz Cumartesi günü Fatih Mahallesi, 3 Temmuz Pazar günü Talatpaşa Mahallesi’ndeki etkinliklerle devam edecek ve 4 Temmuz Pazartesi Günü Menzilahir Mahallesi’nde sona erecek.

EdirneJetHaber Haber Merkezi