Ramazan Eğlenceleri'ne Rekor Katılım

Ramazan Eğlenceleri'ne Rekor Katılım
Edirne Belediye Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl ikincisi düzenlenen Mahallede Ramazan Eğlenceleri, Şükrüpaşa Mahallesi'nde rekor katılımla devam etti. Keyifli dakikalar yaşayan mahalle sakinleri, Edirne...

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl ikincisi düzenlenen Mahallede Ramazan Eğlenceleri, Şükrüpaşa Mahallesi'nde rekor katılımla devam etti. Keyifli dakikalar yaşayan mahalle sakinleri, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a teşekkür etti.

Edirne Belediye Başkanlığınca, eski Ramazan gecelerinin yaşatılması amacıyla düzenlenen ramazan eğlencesi hafta sonu Şükrüpaşa Mahallesi Gölet, 1. Murat ve Sabuni Mahallesi’nde yoğun bir katılımla devam etti. Gölet mevkiinde düzenlenen Ramazan Eğlencesine ise, rekor katılım gerçekleşti. Gösteri için ayrılan alan, eğlenceleri izlemek isteyen mahalleli ile doldu.  Geceye Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu ile CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan da katıldı.

Mahalle sakinlerine geleneksel ramazan şerbeti ile çekirdek, çocuklara ise mısır ve balon ikram edildi. Fasıl grubunun ardından sahneye çıkan Hacivat ve Karagöz gösterisi izleyenleri kahkaha dolu anlar yaşattı.  Kanto gösterisiyle eğlencenin tadına varan mahalle halkı Bay Sihirbaz’ın gösterisiyle sihirli anlar yaşadı.

Bay Sihirbaz’ın gösterisini büyük bir merak ve şaşkınlık içinde izleyen çocuklar, zaman zaman sihirbazın gösterisine eşlik etti.

Mahalle sakinleri güzel bir gece yaşamalarına vesile olan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a teşekkür ettiler.

ramazan eğlenceleri rekor katılım