Recep Gürkan Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi

Recep Gürkan Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 1 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştirilen genel seçimleri değerlendirerek "Seçim sonuçları ülkemize ve milletimize hayır olsun." dedi.1 Kasım 2015 Pazar günü gerçekleştirilen genel seçimlerde...

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 1 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştirilen genel seçimleri değerlendirerek "Seçim sonuçları ülkemize ve milletimize hayır olsun." dedi.

1 Kasım 2015 Pazar günü gerçekleştirilen genel seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisi'nin tek başına iktidar olduğuna değinen Gürkan, "Demokrasilerde as olan milletin iradesinin doğru bir şekilde sandığa yansıması, gerçekleşen seçimin güvenliği ve sandıktan çıkacak sonuçlara seçmenin saygı göstermesidir. Bu anlamda Türk halkı oyunu kullandı. AKP tek başına iktidar oldu. Demokrasilerde halkın dediği önemlidir." diye konuştu.

Halkın kararına herkesin saygı göstermesi gerektiğini ifade eden Gürkan, "Bugün itibariyle Türkiye için yeni bir dönem başladı. Sandıktan çıkan bu sonuçların milletimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Tek başına iktidara gelen Ak Parti’nin bundan sonra üzerindeki sorumluluk daha da artmıştır. 78 milyon Türk milletine eşit ve adil bir şekilde hizmet etme sorumluğu omuzlarına binmiştir." dedi.

Edirne'de CHP'den Okan Gaytancıoğlu ve Erdin Bircan'ın, AKP'den ise Rafet Sezen'in milletvekili seçildiğini dile getiren Gürkan, "3 milletvekilini de kutluyorum. Umarım hepsi bir araya gelir. Hepsi Edirne yararına ortak çalışmalara imza atar, tüm sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket ederek bu sinerjiyi ve bu enerjiyi Edirne’nin yararına kullanırlar."  sözlerini kullandı.