Recep Gürkan'a Verdiği Sözü Tuttu

Recep Gürkan'a Verdiği Sözü Tuttu
654. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali’nde deste orta boy kategorisinde büyük bir başarı elde ederek, Edirne’nin gururu olan Edirne Belediyesi’nin güreşçisi Ufuk Yanık, "Başkanım Recep Gürkan’a verdiğim sözü tuttum...

654. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali’nde deste orta boy kategorisinde büyük bir başarı elde ederek, Edirne’nin gururu olan Edirne Belediyesi’nin güreşçisi Ufuk Yanık, "Başkanım Recep Gürkan’a verdiğim sözü tuttum çok mutluyum. Hedefim altın kemeri alarak, bu gururu tüm Edirne’ye yaşatmak." dedi.

Ata sporuna gönül veren ve 10 yaşından beri Er Meydanı’nda mücadele eden Edirne Belediyesi’nin güreşçisi Ufuk Yanık, Kırkpınar  Yağlı Güreşleri öncesi Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı ziyaret etmiş ve Gürkan’a güreşlerde derece alacağı yönünde söz vermişti.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a verdiği sözü tutan Ufuk Yanık, deste orta boyda büyük bir başarı elde etti. Girdiği tüm mücadelelerde  puanlamaya  kalmadan, rakibini yenen Ufuk Yanık, güreşseverlerin dikkatini çekmeyi başardı.

Final güreşinde Antalyalı Burak Koca ile güreşen Ufuk Yanık, rakibini yine puanlamaya kalmadan yenmeyi başararak, deste orta boyda birinciliği elde etti. 655. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde deste büyük boyda güreşmeye hak kazanan Ufuk Yanık, gelecekte Edirne’ye altın kemeri getirmeyi hedefliyor.

recep gürkana verdiği sözü tuttu