Romanya'da Türkiye'yi Temsil Ettiler

Romanya'da Türkiye'yi Temsil Ettiler
Edirne Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Edirne Belediye Bandosu, Romanya'da katıldıkları festivalde, Türkiye'yi gururla temsil ettiler.Edirne Belediye Bandosu, Galati İl Meclisi...

Edirne Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Edirne Belediye Bandosu, Romanya'da katıldıkları festivalde, Türkiye'yi gururla temsil ettiler.

Edirne Belediye Bandosu, Galati İl Meclisi Kültürel Şubesi Dunarae De Jos Kültür Merkezi’nin daveti üzerine 7-9 Ağustos 2015 tarihlerinde 11. İosif İvanoviçi Uluslararası Bando Festivali’ne katıldı.

Bugüne kadar ulusal ve uluslararası festivallerden birçok davet alan Edirne Belediye Bandosu, Galati’de düzenlenen festivale Türkiye’den katılan tek ekip oldu. Unutulmaz bir konsere imza atan Edirne Belediye Bandosu, Edirne’yi ve Türkiye’yi bir kez daha gururla temsil etti.

Edirne Belediye Bandosu buradaki festivalin ardından,  Al Davila Tiyatrosu ve Arges Belediyesi tarafından 12-13-14 Ağustos 2015 tarihlerin arasında düzenlenecek olan 6. Fanfare Parade Bando Yürüyüş Korteji ’ne katılacak.

romanyada turkiyeyi temsil ettiler

romanyada turkiyeyi temsil ettiler 2