Şahinler Holding'ten İstihdam Müjdesi

Şahinler Holding'ten İstihdam Müjdesi
Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, bin kişiye daha iş imkanı yaratacak yeni fabrikasıyla üretime başladıklarını söyledi.

Edirne'ye yaptığı yatırımlar ve sosyal sorumluluk kapsamında sağladığı katkılar nedeniyle Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan tarafından kendisine 'Fahri Hemşehrilik Beratı' takdim edilen Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, bin kişiye daha iş imkanı yaratacak yeni fabrikasıyla üretime başladıklarını söyledi.

Edirne Ekonomi Zirvesi’ne katılmak için kente gelen Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, sahibi olduğu Modavizyon Tekstil'i Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ile birlikte ziyaret etti.

Kemal Şahin'in Edirne'nin fahri hemşehrisi olduğuna değinen Gürkan, "Edirne göründüğünden her zaman daha ağır, büyük, değerli bir şehir olmuştur. Düzenlediğimiz ekonomi zirvesinde bizi yalnız bırakmadığı için Kemal Şahin'e teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Kemal Şahin, Türkiye'de tutunmakta zorlanan konfeksiyon sektörüne Trakya'da yatırım yapmaya devam edeceklerini ve bu sayede her yıl ilave bin kişiye daha istihdam sağlayacaklarını söyledi.

Kültürel ve tarihsel zenginliğin yanı sıra kaliteli, modern, eğitimli iş gücü ile Edirne’den dünyaya en kaliteli en moda ürünleri ihraç ettiklerini ifade eden Şahin, "Edirne'de Trakya Üniversitesi ile başlattığımız üniversite-sanayi işbirliği ile üniversiteli gençlere staj ve iş imkanı yaratıyoruz." ifadelerine yer verdi.

EdirneJetHaber Haber Merkezi