Saraçlar'da Nefesler Milli Takım İçin Tutuldu

Saraçlar'da Nefesler Milli Takım İçin Tutuldu
Edirneliler, Milli Takımımızın Çek Cumhuriyeti ile olan mücadelesini Edirne Belediyesinin Saraçlar Caddesi’ne kurduğu dev ekrandan izledi.

Avrupa Şampiyonasında mücadele eden A Milli Futbol Takımı’na Edirne’den tam destek geldi. Edirneliler, Milli Takımımızın Çek Cumhuriyeti ile olan mücadelesini Edirne Belediyesinin Saraçlar Caddesi’ne kurduğu dev ekrandan izledi.

Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçında Saraçlar Caddesi’nde adete nefesler kesildi. Milli maçı Edirne Belediyesinin Saraçlar Caddesi’ne kurduğu dev ekranda izleyen çok sayıda vatandaş, takıma tam destek verdi. Maçın ilk 10 dakikasında Milli Takımın, Burak Yılmaz'ın golüyle 1-0 öne geçmesiyle Saraçlar Caddesi’nde büyük coşku yaşandı. Edirnelilerin yaşadığı bu sevinç maçın 65'inci dakikasında Ozan Tufan’ın ikinci golüyle devam etti.

Maç Milli Takım’ın 2-0 üstünlüğüyle sona ererken, Milli Takım’ın maçını birlik ve beraberlik içinde Saraçlar Caddesi’nde izleme imkanı bulan Edirneliler, böyle bir imkanı sunduğu için Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a teşekkür etti.

EdirneJetHaber Haber Merkezi