İmamoğlu Mitingden Mitinge Koşacak! 1 Günde 5 Miting

İmamoğlu Mitingden Mitinge Koşacak! 1 Günde 5 Miting
Partiler, 14 Mayıs'taki Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri öncesi mitingleri hızlandırdı. Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek veren İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB)...

Partiler, 14 Mayıs'taki Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri öncesi mitingleri hızlandırdı. Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek veren İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu da mitinglere odaklandı.

İmamoğlu 7 Mayıs Pazar günü ilk mitingini Çorum'da yapacak. Çorum Halk Buluşması saat 11.30'da başlayacak. Sonrasında Kırşehir'de Kılıçdaroğlu ile beraber Cacabey Meydanı'nda saat 12.00'de başlayacak bir halk buluşmasına katılacak.

Daha sonra İmamoğlu, Kırıkkale'deki Cumhuriyet Meydanı'nda yapılacak mitinge katılacak. Planlara göre miting saat 14.00'te başlayacak ve İmamoğlu saat 15.00'te Sivas'ta Mevlana Meydanı'ndaki miting için hazır olacak.

Günün son mitingi, Erzurum Havuzbaşı Kent Meydanı'nda yapılacak ve İmamoğlu saat 18.00'de başlayacak mitinge de katılacak.

Sosyal medyada paylaşılan mitinglere İmamoğlu'nun nasıl katılacağı, kaç dakika konuşma yapacağı ve yetişip yetişemeyeceği gibi konular konuşuldu. Çorum'daki ilk miting ile devamında Kırşehir'deki miting arasında sadece yarım saat bulunması da en çok konuşulan konulardan biri oldu.