Memleket Partisi Kılıçdaroğlu Depremi II: İzmir Kemalpaşa Yönetimi İstifa Etti

Memleket Partisi Kılıçdaroğlu Depremi II: İzmir Kemalpaşa Yönetimi İstifa Etti
Memleket Partisi'nde devam eden istifa dalgasına bir yenisi daha eklendi. İzmir Kemalpaşa İlçe Başkanı, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte istifalarını duyurdu. İstifaların nedeni olarak ise parti lideri Muharrem İnce'nin Kemal...

Memleket Partisi'nde devam eden istifa dalgasına bir yenisi daha eklendi. İzmir Kemalpaşa İlçe Başkanı, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte istifalarını duyurdu. İstifaların nedeni olarak ise parti lideri Muharrem İnce'nin Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklememesi ve parti içindeki tartışmaların artması öne sürüldü.

İlçe başkanı Tolga Dedeoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, istifa kararını almadan önce uzun süre düşündüklerini ve sonunda Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini belirtti. Ayrıca, "Türkiye'yi daha çok seviyoruz" diyen ilçe yönetimi, istifalarında şu ifadeleri kullandı:

Muharrem İnce'yi seviyoruz ama demokrasiyi daha çok seviyoruz. Memleket Partisi'ni seviyoruz fakat Türkiye'yi daha çok seviyoruz. Bu sebeple görevde bulunduğum İzmir Kemalpaşa İlçe Başkanlığı'ndan yönetim kurulumuz ve üyelerimizle birlikte istifa ediyorum Ülke ekonomisinin düzelmesi için, Millet İttifakı ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı alıyoruz. Memleket Partili ilçe başkanlarına, milletvekili adaylarına ve halkımıza çağrımdır. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklemeye var mıyız?