Şevval Sam'dan Unutulmaz Konser

Şevval Sam'dan Unutulmaz Konser
654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali kapsamında ünlü ses sanatçısı Şevval Sam, Edirnelilere unutulmaz bir konser yaşattı.Ünlü ses sanatçısı Şevval Sam, Sarayiçi'nde, Edirne Belediye Başkanlığı'nın organizasyonu...

654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali kapsamında ünlü ses sanatçısı Şevval Sam, Edirnelilere unutulmaz bir konser yaşattı.

Ünlü ses sanatçısı Şevval Sam, Sarayiçi'nde, Edirne Belediye Başkanlığı'nın organizasyonu ile verdiği halk konserinde, Karadeniz ezgilerinden Trakya ezgilerine kadar söylediği şarkıları ile hem Edirnelileri hüzünlendirdi, hem de coşturdu.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın da halkın arasından izlediği konserde Şevval Sam, "Ülkemizde yaşanan üzücü olaylar hepimizi derinden yaraladı. Millet olarak sevincimiz de ortak, acımız da ortak. Ülke olarak geçmişte olduğu gibi bugünde de bu kötü günleri aşacağız." dedi.

Sarayiçi'ni dolduran kalabalığa seslenen Şevval Sam, "Trakya'mızın güzel insanları siz Edirnelilerle bir arada olmaktan çok mutluyum. Bizleri sizlerle buluşturan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a çok teşekkür ediyorum." dedi.

 !   FOTOĞRAFLARI, ÜZERİLERİNE TIKLAYARAK BÜYÜLTEBİLİRSİNİZ 

şevval sam konser 1 şevval sam konser 2 şevval sam konser 4 şevval sam konser 5 şevval sam konser 3