Sivrisinekle Mücadele Görüşmeleri Devam Ediyor

Sivrisinekle Mücadele Görüşmeleri Devam Ediyor
Edirne Belediye Başkanlığı organizasyonuyla geçtiğimiz mart ayında Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen "Sivrisinekle Mücadele" konulu konferansta sunumu yapılan Alman Sivrisinekle Mücadele Vakfı; Edirne,...

Edirne Belediye Başkanlığı organizasyonuyla geçtiğimiz mart ayında Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen "Sivrisinekle Mücadele" konulu konferansta sunumu yapılan Alman Sivrisinekle Mücadele Vakfı; Edirne, Bulgaristan ve Yunanistan ile ortak sınır ötesi mücadeleyle ilgili görüşmelerini devam ettiriyor.

Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr.Ertuğrul Tanrıkulu, Edirne Belediyesi olarak sivrisinekle mücadele için ciddi bir çalışma yürüttüklerini belirterek, "Edirne Belediye Başkanımız Recep Gürkan, göreve geldiği günden buyana Edirne halkının yaz aylarını işkenceye çeviren sivrisinek sorununa çözüm bulmak için kolları sıvamıştı. Geçtiğimiz Mart ayında konuyla ilgili olarak, Alman Sivrisinekle Mücadele Birliği Vakfı KABS'ın başarılı çalışmaları Edirnelilere aktarılmıştı.

Başkanımız Recep Gürkan’ın talimatları doğrultusunda, Almanya ziyaretlerimiz kapsamında,  Alman Sivrisinekle Mücadele Vakfı (KABS)’nda Edirne, Bulgaristan ve Yunanistan ile ortak sınır ötesi mücadele ile ilgili görüşmeler yaptık. Ön Protokol öncesi görüşmeler gerçekleştirdik." dedi.

Ertuğrul Tanrıkulu ayrıca, Almanya ziyaretleri kapsamında, Neuwied Belediye Başkan Yardımcısı Michael Mang ve Türk Alman Dostluk Derneği ile bir araya gelinerek her iki şehirde Kardeş Şehir ilişkilerini başlatma çalışmaları için ön görüşmeler yaptıklarını bildirdi.

sivrisinekle mücadele 1