Sobadan Zehirlenerek Hayatını Kaybetti

Sobadan Zehirlenerek Hayatını Kaybetti
Edirne'nin Keşan ilçesinde 63 yaşındaki Ahmet Tunalı, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

Edirne'nin Keşan ilçesinde 63 yaşındaki Ahmet Tunalı'nın henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı fenalaştığı anda soba borularına tutunması üzerine soba boruları devrildi. Soba borularının devrilmesiyle sobadan sızan karbonmonoksit gazıyla zehirlenen yaşamını tek başına sürdüren Ahmet Tunalı, evinde ölü bulundu.

Bugün saat 12.00 sularında Edirne'nin Keşan ilçesinde meydana gelen olayda 63 yaşındaki Ahmet Tunalı, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı fenalaştı. Dengesini kaybeden Ahmet Tunalı, soba borularına tutunmak istediği anda soba borularının devrilmesiyle sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

Ahmet Tunalı'yı ziyarete gelen bir arkadaşı tarafından yerde hareketsiz halde yatarken bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ahmet Tunalı'nın hayatını kaybettiğini belirtti.

Nöbetçi savcı ve polisin incelemelerinin ardından Tunalı'nın cesedi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Tunalı'nın eşinden boşandığı ve bir oğlu olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.