TREDAŞ'tan Elektrik Kesintisi Uyarısı

TREDAŞ'tan Elektrik Kesintisi Uyarısı
Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), yapılacak planlı bakım çalışmalarından dolayı yaşanacak elektrik kesintilerine karşı vatandaşları uyardı.

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), yapılacak planlı bakım çalışmalarından dolayı yaşanacak elektrik kesintilerine karşı vatandaşları uyardı.

05 Ağustos 2016 Cuma günü

09.30 ile 14.30 saatleri arasında Edirne Şehir; Ömür Camp, Also Gıda, Gök Yapı Sitesi, Halk-Göksu Konutları, Avrupakent, Ladin Konutları, Birincikent, Sera Vilları ve civarları çalışma süresince enerjisiz kalacak.

Saat 10.00 ile 15.00 arasında İpsala ilçesine bağlı Tevfikiye ve Karağaağaç köyleri, özel müşteriler enerjisiz kalacak.

06 Ağustos 2016 Cumartesi günü

Edirne Şükrüpaşa Mahallesinde yapılacak çalışmalardan dolayı saat 09.00 ile 12.00 arasında İlhami Ertem caddesinin bir kısmı, Şehit Önder Yağmur caddesi, Şehit Lütfü Küçükyoğurtlu caddesi, Şehit Halis Zeki Caddesi, Cengiz Varnatopu caddesi ve Mehmet Rasim Ertür caddesi ile bu caddelerin arasında kalan sokaklarda kalan yerleşim alanları çalışma süresince enerjisiz kalacak.

Yapılacak planlı bakım çalışmaları kapsamında saat 13.30 ile 16.30 arasında Şükrüpaşa Mahallesinin Şehit Üsteğmen Efkan Yıldırım Caddesi, Sami Topçu Paşa Caddesi, Mehmet Rasim Ertür Caddesi, Cengiz Varnatopu Caddesi ile bu caddelere bağlı yan sokaklar çalışma süresince elektriksiz kalacak.

13.30 - 16.30 saatleri arasında planlı bakım çalışmaları nedeniyle Şükrüpaşa Mahallesinin; Sami Topçu Paşa Caddesi, 14. Cadde, 121. Sokak, 130. Sokak, 134. Sokakları çalışma süresince elektriksiz kalacak.

TREDAŞ Keşan İşletme Müdürlüğünün yapacağı planlı bakım çalışmalarından dolayı ise saat 10.00 ile 12.00 arasında İpsala ilçesine bağlı Küçükhıdır Köyü ve özel müşterilere elektrik verilemeyecek.

07 Ağustos 2016 Pazar günü

Planlı bakım çalışmalarından dolayı Şükrüpaşa Mahallesinin Bülent Ecevit Bulvarı, Adalet Kasrı Sokak, Kimyalar Tabya Sokak ve Apdi İpekçi Caddesinin bir kısmı çalışma süresince elektriksiz kalacağı belirtildi.

Planlı bakım onarım çalışmaları nedeniyle Havsa ilçesi Yeni Mahalle Havsa Devlet Hastanesi Tesisleri, Fatih Caddesi ile D-100 karayolu arasında kalan Milli Egemenlik Caddesi, Kurtbey Caddesi, Bağcılar Sokak, Şahin Sokak, Karadağ Sokak, Aşkın Sokak, Onur Sokak, Gülbahar Sokak, Lale Sokak ve Aydınlık Sokak 09.30 ile 13.30 saatleri arasında elektriksiz kalacak.

08 Ağustos 2016 Pazartesi günü

Saat 10.00 ile 14.00 arasında TREDAŞ Uzunköprü İşletme Müdürlüğünün yapacağı planlı bakım çalışmaları nedeniyle Uzunköprü ilçesine bağlı Dereköy enerjisiz kalacak.

EdirneJetHaber Haber Merkezi