Tüm Yerel-Sen İtfaiye Haftasını Kutladı

Tüm Yerel-Sen İtfaiye Haftasını Kutladı
Tüm Yerel-Sen Edirne İl Temsilciliği, 25 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası nedeniyle Edirne Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret etti. İtfaiye personelinin zorlu ama bir o kadar da hayati bir görevi...

Tüm Yerel-Sen Edirne İl Temsilciliği, 25 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası nedeniyle Edirne Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret etti. İtfaiye personelinin zorlu ama bir o kadar da hayati bir görevi yerine getirdiklerini ifade eden Tüm Yerel-Sen Edirne İl Temsilciliği Başkanı Savaş Çerkez, "Başarılı çalışmalarınızdan dolayı sizleri bir kez daha gönülden kutluyorum." dedi.

Tüm Yerel-Sen İl Temsilciliği Başkanı Savaş Çerkez, Sendika Genel Sekreteri Bülent Uluca, Zabıta Müdürü Mustafa Zogo, Sendika Örgütlenme Sekreteri Ersin Al, Edirne Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Tüm Yerel- Sen İl Temsilciliği yetkilileri, 25 Eylül- 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftasını, İtfaiye Müdürlüğü personeli ile pasta keserek kutladı.

İtfaiye personelinin çok zorlu bir görevi yerine getirdiklerini ifade eden Tüm Yerel-Sen İl Temsilciliği Başkanı Savaş Çerkez, “Her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atarak, zor şartlarda mesai kavramı gözetmeksizin çalışan itfaiye personelimiz başta olmak üzere; görevlerini yürüten, bu zorlu mücadelelerinde büyük bir özveri örneği göstererek cesaret ve onuruyla görevlerini yerine getiren itfaiye teşkilatımızın haftalarını kutluyor, yangınsız ve kazasız günler temennisiyle çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Edirne Belediyesi İtfaiye Amiri Erdoğan Göbel ise Tüm Yerel-Sen yetkililerine teşekkür ederek "Sendikamızı her daim yanımızda görmekten dolayı çok mutluyuz. Edirne Belediyesinde yer alan tüm müdürlükler ve birimlerle işbirliği içerisinde çalışmaktan gurur duyuyoruz. Amacımız her daim vatandaşa en iyi hizmeti vermek. Bizi bu konuda yalnız bırakmayan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a da teşekkürü bir borç biliriz." diye konuştu.