Tüm Yerel-Sen, Toplu Sözleşme İmzaladı

Tüm Yerel-Sen, Toplu Sözleşme İmzaladı
Tüm Yerel-Sen tüm Türkiye'de olduğu gibi Edirne'de de sendikal anlamda başarıyla hızla yol almaya devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl Edirne Belediyesi’nde çoğunluk sayıya sahip olarak yetkili sendika olan Tüm Yerel-Sen, ilçe belediyelerdeki çalışmalarına da hızla devam ediyor. Edirne Belediyesi ile yeni sözleşme öncesi tüm üyeleriyle birebir görüşmeler yaparak fikirlerini alan Edirne Şubesi yöneticileri, ilçe belediyeleri ziyaret ederek görüşmelerde bulunuyorlar.

Tüm Yerel-Sen Edirne Şubesi Başkanı Savaş Çerkez, çalışmaları ile verdiği açıklamada, "Tüm Yerel-Sen Edirne Şubesi olarak amacımız çalışan memur arkadaşlarımızın haklarını en iyi şekilde korumak. Yeni bir sendika olmamıza rağmen hızla üye sayımızda artış oluyor. Edirne Tüm Yerel-Sen olarak, sadece Edirne merkez belediye değil, ilçe belediyelerimizi de giderek yüz yüze görüşmeler yapıyoruz.

İlçe belediyelerimizde görüşmelerimiz sonrasından olumlu sonuçlar alıyoruz. İlçelerimizden de birçok üyemiz bulunmakta. Bununla birlikte son olarak, Kırcasalih Belediyesi ile Tüm Yerel-Sen Sendikamız arasında 01.01.2016-31.12.2016 tarihleri arasında geçerli olmak üzere Toplu Sözleşme imzaladık. Yapılan Toplu Sözleşme ile Kırcasalih Belediye kamu emekçileri her ay maaşlarına ek olarak en üst limitten toplu sözleşme ücreti alacaklar. Sözleşmeye katkı sunan Belediye Başkanı Sayın Suat Karakaş'a Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Hukuk sekreteri Engin Çoğal'a Eğitim İş Genel Merkezi Mali Sekreteri Nazım Kırcı'ya ve İlhan Tokatlı'ya teşekkür ederiz." dedi.