Tunca'dan Sonra Meriç, Uzunköprü ve Selimiye de Aydınlatılacak

Tunca'dan Sonra Meriç, Uzunköprü ve Selimiye de Aydınlatılacak
Tunca Köprüsü'nden sonra Meriç Köprüsü de aydınlatma için gün sayıyor. Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, tarihi Meriç Köprüsü'nün, Uzunköprü'nün ve Selimiye Cami'nin aydınlatılacağını söyledi. Vali Şahin, tarihi uzun...

Tunca Köprüsü'nden sonra Meriç Köprüsü de aydınlatma için gün sayıyor. Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, tarihi Meriç Köprüsü'nün, Uzunköprü'nün ve Selimiye Cami'nin aydınlatılacağını söyledi. Vali Şahin, tarihi uzun köprünün de onarım çalışmasıyla birlikte dekoratif aydınlatılmasının yapılacağını açıkladı.

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, bir süre önce aydınlatılan tarihi Tunca Köprüsü'nden sonra Meriç Köprüsü’nün de aydınlatılacağını, Tunca’dan daha görkemli olacağını söyledi.

Vali Şahin, yapılan çalışmalarla ilgili il genel meclis üyelerine bilgiler verdi. Sağlık alanında Süloğlu, Lalapaşa ve Enez’de yapılan hastanelerin hizmete açılacağını, Edirne Devlet Hastanesinin yeni hizmet binasının ise 29 Ekim’de açılacağını söyledi. Vali Şahin, Selimiye Cami'nin aydınlatması ve Karaağaç alternatif köprünün açılışının da 29 Ekim’de yapılacağını kaydetti.

Meriç ve Tunca Nehirlerinde temizlik çalışmalarının devam ettiğini belirten Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, ay sonunda Meriç köprüsünün aydınlatılacağını ifade etti. Vali Şahin Uzunköprü ilçesindeki dünyanın en uzun taş köprüsü olan tarihi Uzunköprü’nün de onarımının yanı sıra dekoratif aydınlatmasının da yapılacağını açıkladı.