AK Parti Başörtüsü Düzenlemesi İçin MHP, CHP, HDP ve İYİ Parti'yi Ziyaret Edecek!

AK Parti Başörtüsü Düzenlemesi İçin  MHP, CHP, HDP ve İYİ Parti'yi Ziyaret Edecek!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü için kanun teklifi vereceğini açıklamasının ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan anayasal güvence ile başörtüsü serbestliğinin korunması gerektiğini belirtmişti....

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü için kanun teklifi vereceğini açıklamasının ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan anayasal güvence ile başörtüsü serbestliğinin korunması gerektiğini belirtmişti. Cumhurbaşkanı'nın açıklamasının ardından anayasa değişikliği için çalışmalara başlayan AK Parti, düzenleme ile ilgili muhalefetle ile görüşme gerçekleştirecek.

MHP, CHP, HDP ve İYİ Parti'ye Ziyaret

Başörtüsüne anayasal güvence ile ilgili Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ve Ali İhsan Yavuz, Cumhuriyet Halk Partisi, Halkların Demokrat Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ve İYİ Parti'yi ziyaret edecek.

Görüşmeler Bugün Yapılacak

AK Partili yetkiler, saat 15.00'te MHP'yi, 15.30'da CHP'yi, 16.00'da İYİ Parti'yi ve 16.30'da ise HDP'yi ziyaret edecek. Anayasa teklifinin meclisten geçmesi için 400 oy gerekiyor. Bu nedenle, muhalefet partilerinin teklif karşısında nasıl bir tutum takınacağı merak ediliyor.