AÖL Sınavları Ne Zaman Yapılacağı Merak Ediliyor! Açıköğretim Lisesi Sınavları Online Mı

AÖL Sınavları Ne Zaman Yapılacağı Merak Ediliyor! Açıköğretim Lisesi Sınavları Online Mı
Açıköğretim Lisesi sınavının tarihi, şekli ve detayları merak ediliyor. Sınav takvimine ilişkin açıklamalar büyük bir ilgiyle takip edilirken sınavın hangi ay yapılacağı belli oldu.AÖL Sınavları Ne Zaman?Açıköğretim...

Açıköğretim Lisesi sınavının tarihi, şekli ve detayları merak ediliyor. Sınav takvimine ilişkin açıklamalar büyük bir ilgiyle takip edilirken sınavın hangi ay yapılacağı belli oldu.

AÖL Sınavları Ne Zaman?

Açıköğretim Lisesi sınavlarının hangi ay yapılacağı belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı'nın açıklamasına göre, Aralık ayında sınavlar gerçekleşecek. Sınavların detaylı takvimi, ilerleyen Süreçte Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kamuoyu ile paylaşılacak.

AÖL Sınavları Online Mı?

AÖL sınavlarının ne zaman yapılacağının yanı sıra, sınavların uygulanış biçimi de merak ediliyor. Bu kapsamda, MEB'in açıkladığı takvimine göre, AÖL 1. dönem sınavı online yapılacak. Ortak dersleri başarı ile bitiren, Dil ve Anlatım dersinin başarıyla tamamlayan, en az 1 dönem açık öğretim sınavına giren ve toplam 170 kredi kazanan öğrenciler AÖL'den mezun olabilecekler.