Burs Başvuruları Başladı! Aylık 1600 TL'ye Kadar Burs Verilecek

Burs Başvuruları Başladı! Aylık 1600 TL'ye Kadar Burs Verilecek
Yeni eğitim-öğretim döneminin başlaması ile birlikte, öğrenciler ve veliler burs arayışlarına hız kazandırdılar. Kurumlardan burs duyuruları gelmeye devam ederken, son açıklama Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı'ndan geldi....

Yeni eğitim-öğretim döneminin başlaması ile birlikte, öğrenciler ve veliler burs arayışlarına hız kazandırdılar. Kurumlardan burs duyuruları gelmeye devam ederken, son açıklama Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı'ndan geldi. T3 Vakfı tarafından yapılan bilgilendirmede, 4.000 öğrenciye 1.600 TL'ye kadar burs verileceği belirtildi.

T3 Vakfı Burs Başvurusu

T3 Vakfı'nın öğrencilere sağlayacağı bursa başvurmak isteyen kişiler, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı'nın resmi internet sitesi üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

T3 Vakfı Yükselen Yıldız Burs Programı

İstanbul genelinde lisans ve yüksek lisans seviyesinde eğitim gören öğrenciler için açılan burs programında, 100 öğrenciye 10 ay süreyle, aylık 1.600 TL ödeme yapılacak. Söz konusu program kapsamında, özel eğitim fırsatları ve vakıf projelerinde yer alma imkanı da sunulacak.

T3 Vakfı Eğitmen Mentor Burs Programı

Türkiye genelinde, mühendislik, PDR, psikoloji, sosyoloji, BÖTE ağırlıklı bölümlerde eğitim gören lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine yönelik olan bu programda, 1.000 öğrenciye 10 ay boyunca, aylık 1.600 TL burs verilecek. Mentor Burs Programı kapsamında, Deneyap Teknoloji Atölyelerinde eğitmenlik ve yarışmalar için destelenen takımlara mentorluk yapma imkanı ile öğrencilerin psikososyal gelişimlerini takip ederek geliştirme imkanı sağlanacak.

T3 Vakfı Eğitim Desteği Burs Programı

81 ildeki, ortaokul, lise ve üniversitelerde eğitim gören öğrenciler için açılan program kapsamında, 2.900 öğrenciye 10 ay boyunca, aylık 1.000 TL ödeme yapılacak. Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı'na ilişkin detaylı bilgilere burada yer alan bağlantıdan ulaşılabilir ve başvuru işlemleri gerçekleştirilebilir.