Hafta Sonu Kar Yağışı Bekleniyor! Meteoroloji Bu İller İçin Uyarıda Bulundu

Hafta Sonu Kar Yağışı Bekleniyor! Meteoroloji Bu İller İçin Uyarıda Bulundu
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, önümüzdeki günlere ilişkin hava tahmini raporunu yayınladı. Söz konusu rapora göre, yurdun belirli bölgelerinde havaların mevsim normallerinde seyretmesi beklenirken, kimi illerde ise kar ve yağmur...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, önümüzdeki günlere ilişkin hava tahmini raporunu yayınladı. Söz konusu rapora göre, yurdun belirli bölgelerinde havaların mevsim normallerinde seyretmesi beklenirken, kimi illerde ise kar ve yağmur yağışı ihtimali bulunuyor. Meteoroloji'nin tahminlerine göre, cuma günü başlayacak olan kar yağışı, bazı illerde haftanın son gününe kadar devam edecek.

Ne Zaman Kar Yağacak?

Meteoroloji'nin son tahminlerine göre, 4 Kasım 2022 Cuma gününden itibaren, Doğu Anadolu'nun doğusunda (Erzurum, Ağrı, Kart dolaylarında) karla karışık yağmur yağma ihtimali bulunuyor. Söz konusu yağıların pazartesi gününe kadar devam etmesi beklenirken, yurdun geri kalanın kar yağışı ihtimali bulunmuyor.

İstanbul Ankara İzmir Hava Durumu

Meteoroloji verilerinde, hafta sonu için İstanbul, Ankara ve İzmir'de yağış beklentisi bulunmuyor. Hafta sonu beklenen yağışların, yurdun doğusunda ve Karadeniz'in belli bölümlerinde etkili olacağı düşünülüyor.