İBB Personel Alımı Devam Ediyor! İlkokul Lise Üniversite Mezunları da Başvuru Yapabiliyor

İBB Personel Alımı Devam Ediyor! İlkokul Lise Üniversite Mezunları da Başvuru Yapabiliyor
İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından eylül ayında yapılan açıklamada, belediye iştiraklerinde alım yapılacağı belirtilmişti. İBB'ye yapılacak başvurular için tüm pozisyonlarda değerlendirme yapılacak ve uygun görülmesi...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından eylül ayında yapılan açıklamada, belediye iştiraklerinde alım yapılacağı belirtilmişti. İBB'ye yapılacak başvurular için tüm pozisyonlarda değerlendirme yapılacak ve uygun görülmesi durumunda başvuran kişilerle iletişime geçilecek. Bu kapsamda, başvuru detayları pek çok kişi tarafından merak ediliyor.

İBB Personel Alımı Detayları

İBB, başvuru işlemi yapacak kişilere, özgeçmişin eksiksiz doldurulması, tecrübelerine ve yetkinliklerine göre yapılabilecek işlerin belirtilmesi konusunda uyarıda bulundu. Bu sayede, uygun iş fırsatları oluşunca, daha kolay iletişim sağlanacak.

İBB Personel Alımı Eğitim Seviyesi

İBB'nin yapacağı alıma okuryazar, ilköğretim, lise, ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora seviyesinde eğitim görmüş olan tüm kişiler başvuru yapabilecekler. İlana ilişkin detaylı bilgilere burada yer alan bağlantıdan ulaşılabilir.