Yılbaşı Bileti Ücreti Belli Oldu! Milli Piyango Büyük İkramiye Açıklandı

Yılbaşı Bileti Ücreti Belli Oldu! Milli Piyango Büyük İkramiye Açıklandı
Milli Piyango her sene olduğu gibi bu yıl da yılbaşı için özel çekiliş yapacak. 2023 yılı için yapılacak çekilişe dair açıklamalar merakla beklenirken, bilet fiyatları ve büyük ikramiye belli oldu.Milli Piyango Biletleri...

Milli Piyango her sene olduğu gibi bu yıl da yılbaşı için özel çekiliş yapacak. 2023 yılı için yapılacak çekilişe dair açıklamalar merakla beklenirken, bilet fiyatları ve büyük ikramiye belli oldu.

Milli Piyango Biletleri Kaç TL?

Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişi için çeyrek, yarım ve tam biletin ne kadar olacağı bir süredir merak ediliyordu. Yılbaşına kısa bir süre kala bilet fiyatları araştırılırken, 10 Kasım itibariyle biletler satışa çıktı. Buna göre, biletlerin fiyatları şu şekilde:

Tam Bilet: 200 TL

Yarım Bilet: 100 TL

Çeyrek Bilet: 50 TL

Milli Piyango Büyük İkramiye Ne Kadar?

Milli Piyango yılbaşı bileti almayı düşünenler için büyük ikramiyenin ne kadar olacağı önem taşıyor. Her sene büyük ikramiye miktarında artış yapılırken, 2023 yılbaşı özel çekilişi için verilecek ikramiye tutarı da belli oldu. Bu kapsamda, büyük ikramiyenin tam bilete çıkması durumunda 200 milyon TL ödül verilecek. Çekiliş kapsamında verilecek toplam ikramiye tutarı ise 1 milyar 395 milyon 900 bin TL olduğu belirtildi.