Valilikten Hava Durumu Uyarısı! 'Şaşkınlığa Karşı Tedbirli Olmaları Önemle Duyurulur'

Valilikten Hava Durumu Uyarısı! 'Şaşkınlığa Karşı Tedbirli Olmaları Önemle Duyurulur'
Rize Valiliği, halkı hafta sonu etkili olması beklenen hava sıcaklıklarına karşı uyardı. Valilik uyarısında esprili bir dil kullandı.Rize Valiliği, hafta sonu yaşanacak hava sıcaklıkları konusunda vatandaşları "şaşkınlık...

Rize Valiliği, halkı hafta sonu etkili olması beklenen hava sıcaklıklarına karşı uyardı. Valilik uyarısında esprili bir dil kullandı.

Rize Valiliği, hafta sonu yaşanacak hava sıcaklıkları konusunda vatandaşları "şaşkınlık yaşamamaları" için uyardı.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son bilgilere göre 5 Kasım Cumartesi günü sabahın erken saatlerinden itibaren güneşin alçak kesimlerde etkili olacağına dikkat çekilere, şöyle denildi:

'Planları Buna Göre Yapın'

"Yüksek kesimlerde ise etkisini hafif göstereceği, hafta sonu plan ve program yapacak vatandaşlarımızın yaşanabilecek (şaşkınlık, terleme, güneş çarpması, ısınma, göz kamaşması vb.) olumsuzluklara karsı tedbirli ve dikkatli olmaları buna göre planlarını yapmaları önemle duyurulur."

Rizeli Dilmaç'ın İfadeleri Kullanıldı

Öte yandan, Valiliğin Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda ise Rizeli Yunus Emre Dilmaç'ın ifadeleri kullanıldı.

Dilmaç, "Türkiye'de sms ve sosyal medyayı en çok kullanan valilik Rize Valiliğidir. İki üç günde bir, 'Meteorolojiden aldığımız bilgilere göre yarın yağmur yağacak.' mesajı atar. Bir kere de 'Meteoroloji'den aldığımız bilgiye göre yarın fazla güneş olacak' diye paylaşım yapmak, mesaj çekmek Rize Valiliğine nasip olmadı." şeklinde yazdı.

İşte Rize Valiliği'nin Paylaşımı: