Uçurtma Şenliği Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Uçurtma Şenliği Renkli Görüntülere Sahne Oldu
Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Edirne Şubesi'nin düzenlediği ve Edirne Belediyesinin de katkı verdiği 11'inci Uçurtma Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Uçurtma Şenliği’ne katılan Başkan Gürkan, çocuklarla sohbet ederek, onların eğlencelerine ortak oldu.

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Edirne Şubesi'nin düzenlediği ve Edirne Belediyesinin de katkı verdiği 11'inci Uçurtma Şenliği 7'den 70'e herkesin katılımıyla gerçekleştirildi. Çocuk evlerinde kalan çocukların Anneler Günü’nde anne eksikliğini hissetmemesi amacıyla düzenlenen etkinlikte kimsesiz çocukları gönüllü annelerde yalnız bırakmadı.

Palyaçolar ve çeşitli etkinliklerle hoş bir gün  geçiren çocukların bu eğlencesine Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da ortak oldu. Uçurtma Şenliği’ne katılan Gürkan, çocuklarla sohbet etti.

Bu tür etkinliklerin önemine değinen Gürkan, "Çocuk evlerinde annesi olmayan çocuklara anneler gününde bu eksikliği hissettirmemek amacıyla düzenlenen bu etkinliğe Edirne halkının da yoğun bir katılımı oldu. Hep birlikte güzel bir gün geçirdik." ifadelerine yer verdi.

EdirneJetHaber Haber Merkezi