Valilikten Önemli Duyuru

Valilikten Önemli Duyuru
Edirne Valiliği, 11 Ocak Çarşamba günü eğitim öğretime 1 gün ara verildiğini açıkladı.

Yaşanan elverişsiz hava şartları ve bu duruma bağlı kötü yol koşulları nedeniyle Edirne'de kar tatili haberleri üst üste geliyor. Edirne Valiliği tarafından alınan kar tatili kararları, Twitter üzerinden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan tarafından da duyuruluyor. Öğrenciler, kar tatili gelip gelmediğini, Gürkan'ın Twitter hesabından takip ediyor.

Kentte 6 Ocak Cuma günü yarım gün, 9 Ocak Pazartesi ve 10 Ocak Salı günleri ise tam gün Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm özel/remi ilköğretim ve orta öğretim okullar tatil edilmişti.

EDİRNE'DE 11 OCAK ÇARŞAMBA GÜNÜ DE TATİL

Edirne Valiliğinden yapılan açıklamada, "İlimizde yaşanmakta olan elverişsiz hava şartları, bu duruma bağlı kötü yol koşulları ve meteorolojik bilgilere göre kar yağışı beklenmesi nedeniyle merkez ve ilçelerde resmi-özel ilköğretim ve orta öğretim okulları ve kurumlarında Valilik kararı ile 11/01/2017 Çarşamba günü eğitim öğretime 1 (bir) gün ara verilmiştir." denildi.

Kararla birlikte 11 Ocak 2017 Çarşamba günü, ilköğretim (ilkokul + ortaokul) ve orta öğretim (lise) öğrencilerine tatil.

KAMUDAKİ ENGELLİ VE HAMİLE PERSONEL İZİNLİ

Kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli ve hamile personel de 11/01/2017 Çarşamba günü idari izinli sayılacak.

EJH