Vücuduna Sarılı 9.5 Kilo Eroinle Yakalandı

Vücuduna Sarılı 9.5 Kilo Eroinle Yakalandı
Edirne'de Kapıkule Gümrük Kapısında davranışlarından şüphelenilen E.T.'nin üzerinde yapılan aramada vücuduna sarılmış halde 9 buçuk kilogram eroin ele geçirildi.

Edirne'de yurt dışına çıkmak için Kapıkule Sınır Kapısına gelen E.T.'nin üzerinde yapılan aramada vücuduna sarılmış halde 9 buçuk kilogram eroin ele geçirildi.

Türkiye'ye bir gün önce giriş yaptığı ve Karadağ uyruklu olduğu tespit edilen E.T.'nin şoförü olduğu yabancı plakalı otomobilde Edirne Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerince rutin kontrol yapıldı. E.T.'nin ve otomobilde yolcu olarak bulunan A.A.'nın davranışlarından şüphelenen ekipler, aracı sistem üzerinden takibe aldı. Sistemin uyarı vermesi üzerine otomobil x-ray kontrolüne ve şüpheliler üst aramasına tabi tutuldu.

E.T.'nin vücudunda sargı bezi ve korse ile sarılarak karın, bel ve bacak bölgelerine sabitlenen 9 buçuk kilogram eroin ele geçirildi. Piyasa değeri 850 bin lira civarı olan uyuşturucu maddeye ve otomobile el konulurken E.T. ve A.A., sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak Edirne Kapalı Cezaevine konuldu.

EJH