Yağlı Güreş Engel Tanımıyor

Yağlı Güreş Engel Tanımıyor
654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri kapsamında, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın desteği ile görme engelli Gökmen Aydın da kıspet giyerek Ermeydanı'nda güreşti.Görme Engelli Gökmen Aydın, "Engelliler olarak bizlerde...

654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri kapsamında, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın desteği ile görme engelli Gökmen Aydın da kıspet giyerek Ermeydanı'nda güreşti.

Görme Engelli Gökmen Aydın, "Engelliler olarak bizlerde her alanda varız." diyerek, Ermeydanı'nda rakibi Dündar Özalp'i yendi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Edirne Belediyesi olarak engelli kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Atasporumuz yağlı güreşte de onların kendilerini gösterme fırsatını verdik. Engelli kardeşlerimizin sporda, sanatta ne kadar çok başarılı olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu yıl da bir ilki gerçekleştirerek, görme engelli Gökmen Aydın kardeşimizi Ermaydanı'nda yağlı güreş yapmasına destek olmak istedik. Kendisinin cesareti ve başarısı bizleri çok mutlu etti." dedi.

Görme engelli Gökmen Aydın, güreş sonrası açıklamasında, "Edirne Belediye Başkanımız Recep Gürkan'a her zaman bizlerin yanında olduğu için ve bugün Ermeydanı'nda bana bu imkanı tanıdığı için teşekkür ediyorum. Ben bugün burada, benim gibi engelli arkadaşlarıma destek olunduğu takdirde aslında bizlerin de birçok başarı elde edebileceğini göstermek istedim. Devlet büyüklerimizden engelli vatandaşlara daha çok destek bekliyoruz." diye konuştu.

 !   FOTOĞRAFLARI, ÜZERİLERİNE TIKLAYARAK BÜYÜLTEBİLİRSİNİZ 

yağlı güreş engel tanımıyor 1 yağlı güreş engel tanımıyor 2 yağlı güreş engel tanımıyor 3