Yangını Film Gibi İzlediler

Yangını Film Gibi İzlediler
Edirne'nin Keşan ilçesinde iki katlı bir binada çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, yol üzerinde toplanan vatandaşlar olayı film gibi izledi.

Edirne'nin Keşan ilçesinde iki katlı bir binada çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, yol üzerinde toplanan vatandaşlar olayı film gibi izledi.

Alınan bilgilere göre, bugün saat 12.00 sularında Edirne'nin Keşan ilçesinde Yenimescit Mahallesi Hasır Sokakta bulunan iki katlı kullanılmayan bir binada meydana gelen yangına, ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından müdahale ederken yol üzerinde toplanan vatandaşlar ise olayı film gibi izledi, bazı vatandaşlar ise cep telefonlarıyla yangını görüntüledi. Bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangını kontrol altına almak için olay yerine gelen itfaiye ekipleri, binanın etrafında toplanan vatandaşlar nedeniyle olay yerine girip çıkmakta zorluk yaşadı. Polis ekipleri, kalabalığı güçlükle olay yerinden uzaklaştırdı. Yangına binayı mesken tutan uyuşturucu madde ve alkol bağımlı kişilerin çıkartmış olabileceği iddia ediliyor.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

EdirneJetHaber Haber Merkezi