Yarın Hangi İllerde Okullar Tatil?

Yarın Hangi İllerde Okullar Tatil?
Kar yağışı nedeniyle bazı illerde okullar tatil edildi.

İstanbul'da etkili olan kar yağışının etkisini arttıracağı beklendiğinden kentte eğitim öğretime 1 gün ara verildi. İstanbul Valiliği'nin yaptığı açıklamada "Kar birikintileri, don ve buzlanmanın özellikle ara cadde ve sokaklarda araç trafiği ve yaya ulaşımında meydana getirebileceği olumsuz etkiler göz önüne alınarak, herhangi bir sıkıntı veya mağduriyetle karşılaşılmaması için tedbir amacıyla; anaokulları, ilk, orta, liselerde eğitim ve öğretime, özel kreş, gündüz bakımevleri, çocuk kulüpleri, Rehberlik Araştırma Merkezleri ve Halk Eğitim Merkezlerinin faaliyetlerine, 18 Ocak Pazartesi günü bir gün süre ile ara verilmesi uygun görülmüştür." denildi. Açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı aktarıldı.

:: TEOG SINAVI İPTAL EDİLEBİLİR! ::

Kocaeli'de kar yağışı nedeniyle eğitim öğretime 1 gün ara verildi. Kocaeli Valiliği'nin yaptığı açıklamada "Meteorolojik verilere göre yoğun yağmurun ilerleyen saatlerde kar yağışına dönüşmesi beklendiğinden, il genelinde anaokulları, ilkokullar, ortaokullar, liseler ve rehabilitasyon merkezlerinde yarın gün boyu kar yağışının devam edeceğinin tahmin edildiğinden eğitim öğretime 1 gün ara verilmiştir." denildi. Açıklamada ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de yarın idari izinli sayılacağı kaydedildi.

Manisa'nın Demirci ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim öğretime 1 gün ara verildi. Demirci Kaymakamlığı, yağış nedeniyle ilk ve orta dereceli okulların yarın tatil edildiğini duyurdu. Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, ilçede yoğun kar yağışının etkisini sürdürdüğünü, ekiplerin yolları açık tutabilmek için çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde kaymakamlık tarafından, etkili olan kar yağışı nedeniyle ilçedeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitim öğretime 1 gün ara verildiği belirtildi.