Yaya Şeridinde Trafik Kazası: 1 Ölü

Yaya Şeridinde Trafik Kazası: 1 Ölü
Edirne'de yaya şeridini kullanarak yolun karşısına geçmek isteyen motosikletli, kendisine otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Olay, bugün öğleden sonra Edirne Merkez'de Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Kipa alışveriş merkezinin önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, alışveriş merkezinden çıkan Hasan Koç, motosikletine binerek ışıklara geldi. Yaya şeridini kullanarak karşıdan karşıya geçmeye çalışın motosikletliye, kendisine yeşil ışık yandığından hareket eden Murat Taştan'ın kontrolündeki otomobil çarptı. Olay sonucunda motosiklet bir yere, sürücü bir yere savruldu ve motosikletli ağır yaralandı.

Yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, olay yerinde ağır yaralanan ve fazla kan kaybı yaşayan motosikletli Hasan Koç'a kalp masajı yaptı. Ardından ambulans ile Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırılan Koç, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Motosikletli Hasan Koç'un Baca mevkisinde bir restaurantta paket servis elemanı olarak çalıştığı, indirimli muzlardan satın almak için Kipa alışveriş merkezine gittiği öğrenildi. 2 kilogram kadar muz alan Koç, yaşanan kazanda hayatını kaybetti.

Öte yandan otomobilin sürücüsü Murat Taştan da bir an olsun Koç'un yanından ayrılmayarak sağlık ekiplerinden yaralının durumu hakkında bilgi almaya çalıştı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

EDİRNEJETHABER HABER MERKEZİ

atatürk blv kaza

atatürk blv kaza 2