Yeni Gösterisini İlk Kez Edirneliler İzledi

Yeni Gösterisini İlk Kez Edirneliler İzledi
Enver Aysever, yeni oyunu olan 'Mırıldandıklarım Haykırdıklarım'ın ilk gösterisini Edirne'de gerçekleştirdi.

Enver Aysever, yeni oyunu olan 'Mırıldandıklarım Haykırdıklarım'ın ilk gösterisini Edirne'de gerçekleştirdi. Üçüncü kez Edirneliler ile buluşan Aysever, "Edirne benim ikinci memleketim." dedi.

Edirne Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri çerçevesinde halka ücretsiz olarak sunulan Enver Aysever'in 'Mırıldandıklarım Haykırdıklarım' isimli tek kişilik gösterisi Bahçeşehir Koleji Çok Amaçlı Salonunda gerçekleştirildi. Gösteriyi Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Başkan Yardımcıları Çiğdem Gegeoğlu ile Selçuk Çakır, CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı ve çok sayıda Edirneli izledi. Daha önceki gösterisi olan 'Aykırı Kumpanya' ile büyük ses getiren ve Edirnelilerin sevgisini kazanan Aysever, yeni gösterisini ilk kez Edirneliler ile buluşturdu.

Seyircinin hem izleyicisi hem de katılımcısı olduğu aykırı bir gösteriye daha imza atan Enver Aysever'in 'Mırıldandıklarım Haykırdıklarım' isimli gösterisiyle seyirci, geçmişiyle cesurca yüzleşme imkanı buldu.

Başkan Gürkan'ın kendisini Twitter'dan Edirne'ye davet ettiğini anlatan Enver Aysever, "Başkan gel diyor, ben de geliyorum. Kendisi Türkiye'nin en iyi Twitter kullanan insanı. Edirnelileri de çok seviyorum." diye konuştu. EJH