YGS'ye Gireceklere Ücretsiz Ulaşım

YGS'ye Gireceklere Ücretsiz Ulaşım
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, YGS’ye girecek öğrenci ve görevlilerin, istenilen belgeleri göstermeleri halinde toplu ulaşımdan ücretsiz yararlanacağını açıkladı. Gürkan, sınava girecek tüm öğrencilere başarılar...

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, YGS’ye girecek öğrenci ve görevlilerin, istenilen belgeleri göstermeleri halinde toplu ulaşımdan ücretsiz yararlanacağını açıkladı. Gürkan, sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, yarın yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavına (YGS) girecek adayların, toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanabileceğini söyledi. Gürkan yaptığı açıklamada, bütün toplu taşıma araçlarından adayların sınava giriş belgesini ve nüfus cüzdanını ibraz etmesi koşuluyla, kamu görevlilerin ise görevlendirme belgelerini ve nüfus cüzdanını ibraz etmesi koşulu ile sınav sabahı 07.00-11.00 saatleri arasında toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlandırılması konusunda minibüs kooperatifleri bilgilendirildiğini söyleyerek sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.