Yılbaşı Biletleri Satışa Çıktı

Yılbaşı Biletleri Satışa Çıktı
Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekiliş biletleri satışa sunuldu. En büyük ikramiyesini 55 milyon lira ile bu yıl verecek Milli Piyango'nun, satış gişelerine ve seyyar bayilere vatandaşlar ilk günden büyük ilgi gösterdi.

Yılbaşı çekilişinde geçen yıl ile aynı olarak, tam bilet 50 liradan, yarım bilet 25 liradan, çeyrek bilet ise 12,5 liradan satılıyor.

Milli Piyango seyyar bayi Muammer Atik, daha bugün yeni başladıklarını belirterek, ilgiden memnun olduklarını söyledi. Vatandaşların yılbaşı çekilişlerini son günlere bıraktıklarını kaydederek, "Bilet sıkıntısı yaşamamak için baştan alsalar hem kendilerini hem de bizi sıkıntıya sokmazlar. Son zamanlarda bilet az kalıyor veya soğuk oluyor biz duramıyoruz." dedi.

"SAHTE BİLETÇİLERE DİKKAT"

Seyyar bayi Atik, ayrıca vatandaşları sahte bilet ve biletçilere dikkat etmeleri konusunda uyardı. Atik, "Tavsiyem bildiği biletçilerden alsınlar. Bayileri olanlardan ruhsatı olanlardan alsınlar. Çünkü son zamanlarda biletçi olmayıp da başkalarından yüzde alıp veya düşük fiyatla alarak satanlar var. Ne kadar ikaz etsek de yine de yapıyorlar. Emniyeti bu konuda duyarlı olmaya çağırıyorum. Biletçi olmayıp da bilet satanları gece kontrollerini denetler ise iyi olur." ifadelerini kullandı.

"ÇEYREK BİLET DAHA ÇOK SATILIYOR"

İşlerinin ilk günde iyi olduğunu ifade eden Atik, "Soran öğrenen başladı, alanlar var şuanda. En çok çeyrek gidiyor. Çıkma olasılığı daha fazla, basım adeti daha fazla olduğu için çeyreğe rekabet daha çok." şeklinde konuştu.

"PARA ADAMI BOZAR FAZLASI HEP BOZAR"

Seyyar bayiden bilet alan Zeki Aydın, "55 trilyon büyük ikramiye için hiç hayal kurmuyorum. Bulduğum zamana paraya şükürler olsun hamd olsun. Para adamı bozar, fazlası hep bozar. Ne kadar diyorsan 1 trilyon yeter. Uğurlu rakamım 61, sonu başı her yeri 61." diye konuştu.

DAĞITILACAK İKRAMİYELER

Milli Piyango İdaresi, yılbaşı özel çekilişinde ikramiyenin tam bilete çıkması halinde 55 milyon lira verecek. İkinci büyük ikramiye 5 milyon lira olurken yılbaşı gecesi 1 adet 2 milyon lira, 1 adet 1 milyon lira, 1 adet 500 bin lira, 20 adet 100 bin lira, 30 adet 50 bin lira, 50 adet 10 bin lira, 100 adet 5 bin lira, 200 adet 3 bin lira, 300 adet 2 bin lira ve 500 adet bin lira, bin adet 500 lira, 8 bin adet 350 lira, 40 bin adet 250 lira, 200 bin adet 150 lira, 700 bin adet 100 lira da dağıtılacak.