'Yılın En Başarılı İl Belediyesi' Ödülü Edirne Belediyesine

'Yılın En Başarılı İl Belediyesi' Ödülü Edirne Belediyesine
Altın Kentler Platformu tarafından düzenlenen Altın Şehir Ödülleri Ödül Töreninde Edirne Belediyesi, 'Yılın En Başarılı İl Belediyesi' ödülünün sahibi oldu.

Altın Kentler Platformunun düzenlediği şehirciliğin en büyük marka yarışması olan Altın Şehir Ödülleri (Golden City Awards 2017) Ödül Töreninde Edirne Belediyesi, 'Yılın En Başarılı İl Belediyesi' ödülünün sahibi oldu.

Altın Kentler Platformu tarafından düzenlenen Altın Şehir Ödülleri ödül törenine Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan adına Başkan Yardımcısını Selçuk Çakır katıldı. Geleceğin marka şehirlerinin bugünden öngören, dizayn eden ve kenti yönetenlerin başarılı projelerin ve hizmetlerin yarıştığını en kapsamlı ve profesyonel marka yarışması olan Altın Şehir Ödülleri 2017’de Edirne Belediyesi, yılın en başarılı il belediyesi ödülüne layık görüldü.

Ödülü almak için sahneye çıkan Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk Çakır, sözlerine Mimar Sinan'ın "Selimiye Camii UNESCO'nun Dünya Mirası Listesinde yer almaktadır. Edirne, tarihin en eski organizasyonlarından biri olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivaline ev sahipliği yapmaktadır. Tüm katılımcıları bu yıl 10-16 Temmuz 2017 tarihlerinde 656'ncısını düzenleyeceğimiz Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivaline davet ediyorum."  dedi.

EJH