Yürüyüş ve Gezi Parkuru Çalışmaları Devam Ediyor

Yürüyüş ve Gezi Parkuru Çalışmaları Devam Ediyor
Fatih Mahallesi’nden Kocasinan Mahallesi’ne kadar uzanan su kanalının üzerine yapımı devam eden ‘Yürüyüş ve Gezinti Parkuru’nda çalışmalar devam ediyor.

Fatih Mahallesi’nden Kocasinan Mahallesi’ne kadar uzanan su kanalının üzerine yapımı devam eden ‘Yürüyüş ve Gezinti Parkuru’nda çalışmalar devam ediyor. Kanserojen madde içermeyen kauçuk malzemelerle kaplanan parkurdaki çalışmalara Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da eşlik etti.

Edirnelilerin uzun yıllardır yürüyüş alanı olarak kullandığı Fatih Mahallesi’nden Kocasinan Mahallesi’ne kadar uzanan su kanalı, ‘Yürüyüş ve Gezi Parkuru’ olarak yeniden düzenleniyor. Çalışmaları yakından takip eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, kauçuk malzemelerle döşenen parkuru ziyaret etti. Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını inceleyen Gürkan, parkurun bin 240 metre uzunluğunda 5 metre 30 santim genişliğinde olacağını söyledi.

yvgp262

‘Yürüyüş ve Gezinti Parkuru’nun zemininin tamamen geri dönüşüm malzemelerinden elde edildiğini anlatan Gürkan, "Kanserojen madde içermeyen kauçuk malzemeden yapılacak olan parkur, vatandaşların yorulmadan daha rahat bir şekilde yürüyüş yapmasını sağlayacak. Yürüyüş ve Gezinti Parkuru’nda spor aletleri, kamelyalar ve oturma bankları da yer alacak." diye konuştu.

Gürkan, ayrıca mahalle halkıyla da sohbet ederek, talep ve şikayetleri de dinledi.

EDİRNEJETHABER HABER MERKEZİ