15 Eylül gecesi Resmi Gazetede yayınlandı! Emekliye 13.000 TL ödeme var

15 Eylül gecesi Resmi Gazetede yayınlandı! Emekliye 13.000 TL ödeme var
13 milyon emekli vatandaşımız için oldukça mutlu bir gece yaşandı. Nedeni ise yeni bir nakit duyurusu yapılması oldu. Emekli maaşı alan vatandaşların başvuru yapmaları halinde 13.000 TL ödeme alacaklar. Yapılacak olan ödemeler...

13 milyon emekli vatandaşımız için oldukça mutlu bir gece yaşandı. Nedeni ise yeni bir nakit duyurusu yapılması oldu. Emekli maaşı alan vatandaşların başvuru yapmaları halinde 13.000 TL ödeme alacaklar. Yapılacak olan ödemeler aynı gün hesaplara geçmiş olacak. Emekli vatandaşlarımız bankaların promosyon ödemelerini yakından takip ederken, kredi ve devlet destekleri de ardı ardına verilmekte. Yapılan bu kampanyaya katılmanız için istenen koşul ise maaşlarınızı Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden almanızdır.

Gece yarısı açıklandı! Emekliye 13000 TL ödeme haberi ilaç gibi geldi

Emekli maaş hesapları üzerinden yapılacak olan başvurular ile birlikte eş güdümlü olarak 13.000 TL için 3 sene vadeli kredi kullanabilirsiniz. Alacağınız bu kredilerin başvuruları Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank gibi kamu bankaları üzerinden alınmaktadır. Faizsiz olarak yapmak isterseniz ise onunda seçeneği mevcuttur. Ziraat Katılım Bankası ve Vakıf Katılım Bankası üzerinden bu işlemlerden faydalanabilirsiniz. Emekli maaşınızın verildiği banka üzerinden online bir şekilde kredinizi alma şansınız bulunmaktadır.

Böylelikle şubeye gitmeden işlemlerinizi internet üzerinden elinizde bulunan cep telefonu ile kolayca halledebilirsiniz. 3 sene vadeli olarak alacağınız 13.000 TL için en düşük faiz oranlarından yararlanma şansınız vardır. Banka eğer bu kampanyaya katılmak isterseniz size 3 dakika içinde netice sunar.

Eğer Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli maaş almıyorsanız maaş, taşıma işlemleriniz ardından daha yüksek limitlerde kredi kullanma olanağı sizlere verilmektedir.