18 yaşındaki genç boğularak hayatını kaybetti

18 yaşındaki genç boğularak hayatını kaybetti
Edirne'nin Enez ilçesinde denize giren 18 yaşındaki genç boğularak hayatını kaybetti.Olay, Edirne'nin Enez ilçesinde Altınkum sahilinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 18 yaşındaki Murat ve 23 yaşındaki Ömer Erez kardeşler...

Edirne'nin Enez ilçesinde denize giren 18 yaşındaki genç boğularak hayatını kaybetti.

Olay, Edirne'nin Enez ilçesinde Altınkum sahilinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 18 yaşındaki Murat ve 23 yaşındaki Ömer Erez kardeşler denize girdi. Bir süre sonra çırpınmaya başlayan kardeşleri, çevredekiler denizden çıkardı. Murat Erez ve Ömer Erez isimli iki kardeş, Enez Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

18 yaşındaki Murat Erez tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ömer Erez ise Keşan Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

KAYMAKAMLIKTAN UYARI

Enez Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, son 15 günde iki kişinin denizde boğularak hayatını kaybettiği belirtildi. Açıklamada, "Yüzmeyi bilmiyorsanız kesinlikle denize girmeyin. Yüzmeyi ne kadar iyi bilirseniz bilin; kalp krizi, kramp vb. durumlara karşı kıyıdan çok fazla uzaklaşmayın. Tek başınıza mümkünse denize girmeyin. Kronik rahatsızlığınız mevcutsa doktor tavsiyesi ile yüzün ve kesinlikle kıyıdan uzaklaşmayın. Yemek yedikten sonra hemen denize girmeyin." uyarılarında bulunuldu.